Fripturi de flanc de rotiță

Fripturi de flanc de rotiță
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, fripturile Pinwheel Flank ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate și 30 de rețete de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,51 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 298 de calorii . Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților . 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de condimente, oțet de vin roșu, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 52% . Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturile Pinwheel ,Fripturile Easy Pinwheel cu spanac și cremă de brânză și Fripturile la grătar cu glazură de rozmarin-balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura orizontal de pe o parte lungă până la 1/2 inch din partea opusă. Deschideți carnea astfel încât să stea plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/4-inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 InchMușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Echipamente pe care le vei folosi
1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce1-2/3 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce
2
Scoateți plasticul și lăsați-l deoparte.
3
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați uleiul, oțetul, condimentele italiene, sosul Worcestershire, pudra de usturoi, 1 linguriță de piper și sare condimentată; adauga friptura. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; pune la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Sos De Ardei Iute2/3 Cană Sos De Ardei Iute
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
(ulei De Chili)(ulei De Chili)
Mușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 InchMușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch
Salvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie UscataSalvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Combinați slănina, usturoiul, pătrunjelul, ceapa, sarea și piperul rămas; se presară peste friptură până la 1 inch de margini. Cu boabele cărnii mergând de la stânga la dreapta, rulați în stil jeleu; cravată cu sfoară de bucătărie la 1 inch. intervale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici
(ulei De Chili)(ulei De Chili)
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
Mușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 InchMușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
300 Grame Ciocolata Cu Lapte, Tocata Uniform300 Grame Ciocolata Cu Lapte, Tocata Uniform
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Tăiați în șase 1-1/4 inci. rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Grame Ciocolata Cu Lapte, Tocata Uniform300 Grame Ciocolata Cu Lapte, Tocata Uniform
7
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grătiți rulouri de friptură, acoperite, la foc mediu sau coaceți la 4-6 inchi de foc timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160° ; bine făcut, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie UscataSalvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie Uscata
300 Grame Ciocolata Cu Lapte, Tocata Uniform300 Grame Ciocolata Cu Lapte, Tocata Uniform
Mușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 InchMușchiu De Sus, Tăiat împotriva Bobului în Opt Fâșii Sau Degete De 1/8 Inch
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Scotch BonnetArdei Scotch Bonnet
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Tăiați și îndepărtați sfoara înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Flank Steak. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Vinul Pinot Noir Barefoot Cellars cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Pinot Noir este fructat și elegant, cu arome încântătoare de fructe roșii și lavandă care excită înainte de prima înghițitură! Notele subtile de stejar ridică aromele de cireșe și zmeură Bing. Bucurați-vă de finisajul persistent și mătăsos.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista