Fripturi de brânză Ciabatta cu lucrările

Fripturi de brânză Ciabatta cu lucrările
Fripturi de brânză Ciabatta cu lucrările este un curs principal care servește 4. Pentru 7,54 USD pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1480 calorii. Un amestec de ardei cubanelle, făină, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 244 de fani. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fripturi de brânză Ciabatta cu lucrările, Sandwich cu friptură de brânză albastră cu lucrări, și Fripturi De Brânză Pawhuska.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Lăsați fripturile pe tejghea, pentru a se răci, în timp ce grătarul sau tigaia pentru grătar se încălzește până la mediu-mare. Înveliți fripturile cu ulei de măsline extravirgin și condimente la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Încălziți 2 linguri, 2 ture de tigaie, ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ardeii cubanelle, usturoiul și ceapa și gătiți până când sunt foarte fragede, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați un strop de suc de ardei iute și inelele de ardei iute și scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Cu BananeInele De Ardei Cu Banane
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
6
Se încălzește cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
În timp ce ardeii gătesc, puneți fripturile pe grătarul fierbinte și gătiți 10 minute pentru rare, cu 2 minute mai mult pentru fiecare nivel de coacere dorită, întorcându-se o dată la jumătatea timpului de gătire. Între timp, încălziți o oală de sos la foc mediu și adăugați untul. Când untul s-a topit, amestecați făina și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Bateți laptele și condimentați cu sare, piper și nucșoară, după gust. Se îngroașă sosul câteva minute, apoi se reduce focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Când fripturile sunt gătite la coacerea dorită, scoateți-le pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute. Feliați subțire pe un unghi împotriva bobului cărnii. În timp ce carnea se odihnește, încălziți pâinea la cuptor. Se amestecă brânza în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Pentru a servi, împărțiți pâinea pe lungime și întindeți feliile de friptură uniform pe fundul pâinii. Topiți friptura cu sosul și ardeii și ceapa. Acoperiți cu blaturile de pâine și tăiați ciabatta în 4 porții egale
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Ciabatta lucrează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se împerechează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista