Fripturi cuburi prăjite cu pui

Fripturi cuburi prăjite cu pui
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încearcă fripturile cuburi prăjite cu pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 548 de calorii. Pentru 2,07 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați ulei, făină, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66%, care este solid. Fripturile cuburi cu sos, Fripturile cubulete Parmigiana și Fripturile cuburi Italiane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați 2 căni de făină și condimente; pus deoparte. Într-un alt castron, combinați zara și laptele evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți 3-1/2 căni pentru sos și lăsați deoparte. Înmuiați fripturile cubulețe în amestecul de zară, apoi în amestecul de făină, acoperind bine. Repeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură CubFriptură Cub
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Într-o tigaie, încălziți 1/2 inch de ulei la foc mare. Prăjiți fripturile, câte câteva, timp de 5-7 minute. Întoarceți cu grijă și gătiți încă 5 minute sau până când stratul este crocant și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți fripturile și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Scurgeți, rezervând 1/3 cană picături în tigaie; amestecați făina rămasă în picături până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se amestecă amestecul de zară rezervat; aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați sosul Worcestershire și sosul de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
8
Serviți cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Cube Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista