Frigărui De Vită Teriyaki La Grătar

Frigărui De Vită Teriyaki La Grătar
Reteta gratar Teriyaki Carne de vită Kabobs este gata în aproximativ 4 ore și 35 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru $2.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 282 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ciuperci, friptură de vită, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Teriyaki Carne De Vită Kabobs, Frigărui De Porc Teriyaki La Grătar, și Frigărui De Friptură Teriyaki La Grătar (Paleo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru sarcini grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Se toarnă teriyaki baste și glazură peste carne de vită. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, amestecând ocazional carnea de vită, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Carne De VităCarne De Vită
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți carnea de vită din marinată; aruncați marinada. Filetați carnea de vită, ardeiul gras și ciupercile alternativ pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 15 inci, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
5
Ungeți ardeiul gras și ciupercile cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Presărați kabobs cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
7
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se frecvent, până când carnea de vită nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista