Fondue de brânză simplă și delicioasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 6,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 760 calorii. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fondue Simplă De Brânză Elvețiană, Fondue Simplă De Ciocolată, și Fondue Simplă De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi; se amestecă sare. Aduceți apa la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți cartofii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Amestecați amidonul de porumb și lichiorul kirsch împreună într-un castron mic până când formează o pastă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lichior
Kirsch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați vinul alb și usturoiul într-o cratiță mare la foc mediu; aduceți la foc mic. Bateți încet brânza Emmentaler și Gruyere, aproximativ 1/2 cană odată, permițând fiecărui lot să se topească înainte de a amesteca în următorul. Se amestecă un model aleatoriu pentru a preveni aglomerarea brânzei într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
Brânză Elvețiană
Vin Alb
Brânză
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
5
Bateți amestecul de amidon de porumb și nucșoară în sosul de brânză; se amestecă și se fierbe la foc mic până se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Amidon De Porumb
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Transferați amestecul de brânză într-o oală de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Se servește cu cartofii roșii fierți și pâinea franceză pentru scufundare; garnisiți cu ceapă perlată și cornichoni.