Fondue de brânză simplă și delicioasă

Fondue de brânză simplă și delicioasă
Fondue de brânză simplă și delicioasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 6,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 760 calorii. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fondue Simplă De Brânză Elvețiană, Fondue Simplă De Ciocolată, și Fondue Simplă De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi; se amestecă sare. Aduceți apa la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți cartofii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Amestecați amidonul de porumb și lichiorul kirsch împreună într-un castron mic până când formează o pastă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
LichiorLichior
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați vinul alb și usturoiul într-o cratiță mare la foc mediu; aduceți la foc mic. Bateți încet brânza Emmentaler și Gruyere, aproximativ 1/2 cană odată, permițând fiecărui lot să se topească înainte de a amesteca în următorul. Se amestecă un model aleatoriu pentru a preveni aglomerarea brânzei într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Vin AlbVin Alb
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Bateți amestecul de amidon de porumb și nucșoară în sosul de brânză; se amestecă și se fierbe la foc mic până se îngroașă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Transferați amestecul de brânză într-o oală de fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Se servește cu cartofii roșii fierți și pâinea franceză pentru scufundare; garnisiți cu ceapă perlată și cornichoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
CornișonCornișon
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista