Fistic Cherry Biscotti

Fistic Cherry Biscotti
Reteta fistic Cherry Biscotti este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 35 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, fistic, cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscotti Cu Ciocolată-Fistic-Cireșe, Biscotti cu fistic și cireșe uscate, și Biscuiți Serioși: Biscotti Cu Fistic-Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu și bateți cu un mixer electric la viteză medie până când este neted și cremos.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează. (Aluatul poate părea ușor coagulat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați făina, bătând la viteză mică până se omogenizează. (Aluatul va fi moale și lipicios, dar ar trebui să-și păstreze forma atunci când este scăpat dintr-o lingură.) Se amestecă fisticul și cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CireșeCireșe
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Transferați aluatul pe o foaie de copt ușor unsă și formați-l într-un buștean de aproximativ 14 inci lungime, 2 1/2 inci lățime și aproximativ 3/4 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 5 minute; feliați în bucăți de 3/4 inch. (
9
Tăiați perpendicular pe placa de tăiere, astfel încât biscotti să fie uniform și nu mai gros pe 1 parte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Stați biscotti pe margine pe foaia de copt. Reveniți la cuptor și coaceți la 325 timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor, transferați în grătar și răciți complet; depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista