Fiesta Guacamole

Fiesta Guacamole
Fiesta Guacamole necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD per porție. Acest aperitiv are 364 de calorii, 3 g de proteine și 36 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mexicane. Mergeți la magazin și cumpărați avocado, pudră de chili, salsa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 38%. Ridicol de ușor Classic Fiesta Guacamole, guacamole , cum să faci guacamole | guacamole mexican și pătlagină verde prăjită cu guacamole și creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea de avocado într-un castron și zdrobiți-o cu o furculiță. Amestecați salsa, pudra de usturoi, pudra de chili și sosul de ardei iute în piure de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți maioneză peste guacamole. Acoperiți vasul cu folie de plastic; dați la frigider aproximativ 1 oră. Se amestecă maioneza în guacamole chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Guacamole. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista