Fidea de ou în sos de smântână cu Asiago
Fidea de ou în sos de smântână cu Asiago ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 883 calorii, 18g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ciuperci shiitake, granule de bouillon de pui, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Sos De Smântână Sherry-Asiago, Varză de Bruxelles cu sos de cremă sherry-asiago, și Linguine cu sos de cremă Limoncello Asiago / bucătăria experimentală a lui Carrie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați granulele de apă și bulion de pui într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere.
Adăugați tăiței și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și reveniți la cuptorul olandez.
Între timp, combinați frișca, vinul și sarea într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu-mare 5 minute sau pana se reduce la 2 cani.
Saut ciuperci și mazăre în ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Se toarnă amestecul de smântână peste tăiței; aruncați pentru a acoperi. Pentru a servi, împărțiți amestecul de tăiței uniform între 4 farfurii de servire. Pentru porții simple, top 2 porții cu parmezan. Pentru porții pentru adulți, adăugați 2 porții rămase cu amestec de ciuperci, brânză Asiago și piper alb. Se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Idee de meniu pentru tăiței de ou 4 * în sos de smântână cu Asiago * salată de spanac
Alimente necesare verificați capse: granule de bouillon de pui, sare, ulei de măsline, parmezan ras, piper alb, sos de salată * 1 (8 oz.) pachet fidea largă de ou * 1 qt. frișcă * 1 sticlă de vin alb uscat sau 1 (14 oz.) poate bulion de pui * 4 oz. ciuperci shiitake * 1 pachet mazăre dulce congelată * 1/2 cană brânză Asiago rasă * 1 (12 oz.) pachet spanac proaspăt