Fajitas de pui sau carne de vită rămase cu Guacamole proaspete

Fajitas de pui sau carne de vită rămase cu Guacamole proaspete
Rețeta rămasă Fajitas de pui sau carne de vită cu Guacamole proaspete este gata în aproximativ 22 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sare, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fajitas de friptură cu Guacamole proaspete, Fajitas de pui cu Guacamole, și Resturi De Curcan Fajitas.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista