Empanadas De Cartofi Dulci
Empanadas de cartofi dulci necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 117 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rulouri semilună gata preparate, sare kosher, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Empanadas De Cartofi Dulci, Linte vegetariană și Empanadas de cartofi dulci, și Empanadas de linte, Kale și cartofi dulci cu sos Chimichurri cremos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, zdrobiți cartofii dulci cu o furculiță și amestecați crema de brânză, zahărul brun dacă folosiți, sucul de lămâie și vârful de sare până la crem.
Scoateți aluatul din tub și separați-l în 4 dreptunghiuri. Lucrând cu 1 dreptunghi la un moment dat, rulați peste liniile perforate din aluat pentru a sigila împreună.
Tăiați dreptunghiul în jumătate și apoi tăiați jumătățile în 2 triunghiuri.
Așezați o linguriță plină de umplutură de cartof dulce în centrul fiecăruia dintre cele 4 triunghiuri. Îndoiți aluatul pe fiecare, ca și cum ați face ravioli și prindeți marginile împreună.
Continuați să faceți mici empanade triunghiulare cu restul de aluat, 16 în total.
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt căptușită cu pergament și în cuptorul preîncălzit.
Coaceți empanadele până devin aurii, aproximativ 10 până la 12 minute. Între timp, într-un castron puțin adânc, amestecați împreună zahărul, scorțișoara și vârful de sare. În timp ce este încă cald, periați empanadele cu unt topit, apoi aruncați ușor amestecul de scorțișoară-zahăr.
Serviți empanadele cu iaurt simplu pentru scufundare.