Dovlecei Umpluți

Dovlecei Umpluți
Dovlecelul umplut este un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită fulgi de pătrunjel, până la 5 dovlecei, sos de roșii și condimente. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și mazăre, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Dovlecei Umpluți: Dovlecei Ripieni, și Dovlecei Umpluți: Dovlecei Ripieni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente și o cutie de sos de roșii; se amestecă bine. Se amestecă roșiile. Înjumătățiți dovlecelul pe lungime;scoateți semințele. Umpleți cu amestec de carne; puneți în două 13-in. x 9 inch. vase de copt. Puneți sosul de roșii rămas peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Coaceți, neacoperit, la 375 CP timp de 45 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se presară cu brânză în ultimele minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista