Dip de iaurt cu legume

Dip de iaurt cu legume
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, iaurt Veggie Dip ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Acest aperitiv are 88 de calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 11. Pentru 53 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de sos de ardei, maioneză, ridichi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ chipsuri de legume la cuptor cu dip de iaurt cu curry, broșe de legume cu iaurt ghimbir și shooters de legume cu avocado și iaurt.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții11
Scor De Sănătate13
Revista