Dip cu somon afumat cu conținut scăzut de calorii

Dip cu somon afumat cu conținut scăzut de calorii
Dip cu somon afumat cu conținut scăzut de calorii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție conține 135 de calorii, 8 g de proteine și 6 g de grăsimi. Această rețetă pescatariană servește 9 și costă 65 de cenți per porție. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de vaci, fileuri de somon, hrean și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Supa pentru dietă cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut scăzut de carbohidrați, ciorbă pentru dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, ciorbă cu conținut scăzut de grăsimi, ciorbă cu conținut scăzut de carbohidrați și cupe de biscuiți cu brânză (Low Fat, Low Cal).

Instrucțiuni

1
Pune brânza de vaci într-un robot de bucătărie sau blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron. Se amestecă somonul și hreanul. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 3 ore sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Revista