Tort pentru școală

Tort pentru școală
Tort pentru școală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 15. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 299 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită glazură de vanilie, amestec de prăjituri, bomboane chicotite și prăjituri de tip sandwich cu napolitană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 12% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Schoolhouse Chili , Schoolhouse Wraps și Schoolhouse Peanut Brittle .

Instrucțiuni

1
Tapetați un 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt cu hartie cerata; se unge si se faina hartia. Pregătiți aluatul de tort; se toarnă în tava pregătită. coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește pe un grătar. Răsturnați tortul răcit pe un platou mare sau o masă acoperită. Îndepărtați cu grijă hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuit Graham întreg, înjumătățitBiscuit Graham întreg, înjumătățit
Echipamente pe care le vei folosi
Chicotește BomboaneChicotește Bomboane
1 Bomboană Galbenă Chuckles1 Bomboană Galbenă Chuckles
Bomboane Galbene ChicotescBomboane Galbene Chicotesc
2
Tăiați două triunghiuri de pe tort pentru a forma linia acoperișului. Pentru turnul clopotniță, tăiați un pătrat dintr-un triunghi și plasați-l deasupra vârfului acoperișului.
3
Puneți triunghiul rămas deasupra pătratului. (Aruncați bucățile de tort tăiate rămase sau păstrați pentru o altă utilizare.)
4
Nuanță roșu glazur; înghețați întregul tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu NapolitanăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană
5
Puneți fursecurile napolitane de-a lungul marginii superioare a acoperișului școlii și a acoperișului clopotniței. Pentru ușă, așezați un pătrat de biscuit Graham în partea de jos a școlii. Pentru mânerele ușii, atașați M&M pe ușă cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fursecuri Sandvici Dreptunghiulare6 Fursecuri Sandvici Dreptunghiulare
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
6
Tăiați pătratul de biscuit rămas în jumătate; pune pe tort pentru ferestre. Aplatizați bomboane Chicote la 1/4 inci. grosime; decupați forma de clopot și puneți-l în turnul clopotniței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista