Ananas Ghimbir Muddle

Ananas Ghimbir Muddle
Muddle de ghimbir cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 333 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,38 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pisco, crenguțe de cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Ananas Ghimbir Muddle, The Strawberry Muddle, și Muddle De Pește Carolina Infuzat Cu Slănină.

Instrucțiuni

1
Combinați ananasul, ghimbirul, frunzele de cimbru dacă utilizați și gheața într-un agitator de cocktail; se amestecă până când ananasul este o pulpă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
AnanasAnanas
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
GhimbirGhimbir
GheațăGheață
2
Adăugați pisco și suc de lămâie. Se agită și se toarnă (fără a se strecura) în 2 pahare înalte. Completați fiecare cu aproximativ 1/2 cană de bere de ghimbir răcită și garnisiți fiecare cu o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
CimbruCimbru
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista