Dip cu crema de capsuni

Dip cu crema de capsuni
Dip cu cremă de căpșuni necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 186 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de căpșuni, biscuiți graham, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 28%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chips Phyllo cu înghețată de vanilie și piure de căpșuni, Tort cu strat de căpșuni cu glazură de brânză și cremă de căpșuni și gogoși cu cremă de trandafiri la cuptor cu glazură de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Intr-un castron mare, bate crema de branza, mierea si vanilia pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De PruneGlazura De Prune
2
Adăugați căpșuni; bate timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (0,6 Uncii) Jell-O® Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr1 Pachet (0,6 Uncii) Jell-O® Cu Aromă De Căpșuni Fără Zahăr
3
Serviți cu biscuiți graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Covrigei, Zdrobiți Fin1/2 Cană Covrigei, Zdrobiți Fin

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista