Dip Chipotle Avocado

Dip Chipotle Avocado
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Chipotle Avocado Dip. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 24 și costă 62 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 123 de calorii. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână avocado, ardei banană, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Dip cu iaurt cu avocado Chipotle – BlogHer Food Austin Recap Part 1, Chirțuine de somon cu avocado și un aioli de avocado chipotle picant și chifteluțe de somon cu avocado și un aioli picant cu avocado Chipotle.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, pasează avocado. Se amestecă maioneza, ceapa, ardeii și condimentele. Se da la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Moet & Chandon White Star (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate11
Revista