Desert Rece De Mandarină

Desert Rece De Mandarină
Cool Mandarin desert ia în jurul valorii de 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 10 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită portocale mandarine, mentă, apă și gelatină portocalie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Desert Rece De Iepuraș, Desert Rece De Rubarbă, și Întuneric pe Deltă: desert rece dulce-amărui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți portocalele, rezervând sucul, adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 cană. Dați la frigider portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
ApăApă
2
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă sucul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se adaugă șerbet, amestecând până se dizolvă. Se dă la frigider timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
4
Păstrați 10 segmente portocalii la frigider pentru garnitură. Îndoiți portocalele rămase în amestec de gelatină; acoperiți și refrigerați peste noapte. Chiar înainte de servire, garnisiți cu portocale rezervate și mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
GelatinăGelatină
PortocaliuPortocaliu
MentăMentă

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Revista