danez Ebelskiver

danez Ebelskiver
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană ? Ebelskiver danez ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 36 de cenți per porție. O porție conține 253 de calorii , 8 g de proteine și 10 g de grăsimi . 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum A Danish Loaf & Breadmaking la Jo Jo's Danish Bakery , Crescent Danish și produse de patiserie daneze .

Instrucțiuni

1
Bateți gălbenușurile într-un castron; bateți jumătatea și jumătate, zahărul și sarea cu gălbenușurile de ou până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite
Frunze De Mentă Proaspăt CuleseFrunze De Mentă Proaspăt Culese
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Sos De Roșii Preferat8 Căni De Sos De Roșii Preferat
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
2
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara într-un castron separat. Bateți amestecul de făină în amestecul de ouă până când se omogenizează și majoritatea cocoloașelor dispar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
3 Până La 6 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional3 Până La 6 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Sos De Roșii Preferat8 Căni De Sos De Roșii Preferat
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
3
Cu un mixer electric, bate albusurile spuma intr-un castron pana formeaza varfuri tari. Se unesc usor albusurile batute spuma in aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
4
Ungeți untul topit în adânciturile rotunde ale unei tigaie ebelskiver din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De PrăjiturăFelii Subțiri De Prăjitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
5
Pune tigaia la foc mediu-mare. Când untul este foarte fierbinte și miroase ușor a nuci, turnați aluatul în fiecare depresiune, umplând formele rotunde cam pe jumătate până la trei sferturi. Lăsați ebelskiver să se gătească până când fundul devine maro auriu, 1 până la 2 minute. Aluatul din interior va curge în continuare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De PrăjiturăFelii Subțiri De Prăjitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
6
Folosind o scobitoare sau o frigarui de lemn, impinge usor fiecare ebelskiver pe o margine pentru a se desprinde din tigaie. Introduceți ușor scobitoarea într-o margine de sus din interior și ridicați ușor și rotiți clătitele pentru a o întoarce. Întoarceți-le astfel încât fundul rotund să fie orientat în sus și aluatul lichid din centrul unei clătite să curgă în fundul adânciturii rotunde. Gatiti pana ce cealalta parte a fiecarei clatite se rumeneste, inca 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și NegruColorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
5 Ceai, Tăiați în 1/25 Ceai, Tăiați în 1/2
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
7
Scoateți clătitele finite din tigaia cu scobitoarea, transferați-le pe un platou și serviți calde.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și NegruColorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista