danez Ebelskiver
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană ? Ebelskiver danez ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 36 de cenți per porție. O porție conține 253 de calorii , 8 g de proteine și 10 g de grăsimi . 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum A Danish Loaf & Breadmaking la Jo Jo's Danish Bakery , Crescent Danish și produse de patiserie daneze .
Instrucțiuni
Bateți gălbenușurile într-un castron; bateți jumătatea și jumătate, zahărul și sarea cu gălbenușurile de ou până se amestecă bine.
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara într-un castron separat. Bateți amestecul de făină în amestecul de ouă până când se omogenizează și majoritatea cocoloașelor dispar.
Cu un mixer electric, bate albusurile spuma intr-un castron pana formeaza varfuri tari. Se unesc usor albusurile batute spuma in aluat.
Ungeți untul topit în adânciturile rotunde ale unei tigaie ebelskiver din fontă.
Pune tigaia la foc mediu-mare. Când untul este foarte fierbinte și miroase ușor a nuci, turnați aluatul în fiecare depresiune, umplând formele rotunde cam pe jumătate până la trei sferturi. Lăsați ebelskiver să se gătească până când fundul devine maro auriu, 1 până la 2 minute. Aluatul din interior va curge în continuare.
Folosind o scobitoare sau o frigarui de lemn, impinge usor fiecare ebelskiver pe o margine pentru a se desprinde din tigaie. Introduceți ușor scobitoarea într-o margine de sus din interior și ridicați ușor și rotiți clătitele pentru a o întoarce. Întoarceți-le astfel încât fundul rotund să fie orientat în sus și aluatul lichid din centrul unei clătite să curgă în fundul adânciturii rotunde. Gatiti pana ce cealalta parte a fiecarei clatite se rumeneste, inca 1 minut.
Scoateți clătitele finite din tigaia cu scobitoarea, transferați-le pe un platou și serviți calde.