Daiquiris De Afine

Daiquiris De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Daiquiris de afine. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 176 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, gheață, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Daiquiris, Daiquiris Cu Căpșuni, și Daiquiris Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un blender și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol și se aruncă solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Combinați amestecul de afine, 3 căni de gheață zdrobită, rom și suc de lămâie în blender și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață ZdrobiteCuburi De Gheață Zdrobite
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AfineAfine
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista