Căldură Serioasă: Sundae Brownie Fierbinte

Căldură Serioasă: Sundae Brownie Fierbinte
Rețeta serious Heat: Hot Brownie Sundae ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,03 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, sare, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brownie Sundae, Placinta Cu Sundae Brownie, și Waffled Brownie Sundae pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci și praf cu pudră de cacao. Într-o ceașcă de măsurare, combinați laptele și sosul fierbinte și amestecați bine. Puneți deoparte la acru. Într-un cazan dublu, topiți untul și ambele bomboane de ciocolată; se ia de pe foc. Într-un castron mare, cernem împreună făina, pudra de cacao și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Combinați amestecul de făină cu nuci și chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Folosind un mixer, bateți împreună ouăle și zahărul până devin palide și pufoase, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă ciocolată topită rezervată în amestecul de ouă și se amestecă până se încorporează bine. Treceți încet în amestecul de lapte acru. Se amestecă ușor amestecul de făină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte AcruLapte Acru
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
5
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când o frigăruie introdusă în mijloc iese curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Puneți ciocolata tocată într-un vas termorezistent. Într-o oală medie la foc mediu-mare, combinați zahărul, mierea și sosul fierbinte și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand amestecul devine o culoare chihlimbar inchis, aproximativ 1 pana la 2 minute. Se amestecă cu grijă în cremă. Apoi amestecați untul și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se ia de pe foc și se toarnă amestecul peste ciocolată. Se lasă să stea 1 minut pentru a se topi; se amestecă până se omogenizează. Păstrați cald sau reîncălziți ușor la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Stropiți sosul peste brownie și înghețată pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista