Cârnați italieni cu linte
Cârnați italieni cu linte este un fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 435 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pătrunjel, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați italieni cu linte, Cârnați de Anul Nou Cu Linte de usturoi, și Cârnați Fierți Cu Cartofi Și Linte Puy.
Instrucțiuni
Pentru a găti lintea, puneți 23 de linguri de ulei într-o cratiță de dimensiuni bune (și una care are un capac care se potrivește) pe foc și când este caldă adăugați ceapa tocată.
Presărați sare (care ajută la prevenirea rumenirii) și gătiți la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 5 minute).
Adăugați lintea, amestecați bine și apoi acoperiți generos cu apă rece. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și lăsați să fiarbă ușor timp de aproximativ o jumătate de oră până când sunt fierte și majoritatea, dacă nu toate, lichidele absorbite. Nu adaug sare în această etapă, deoarece sosul furnizat de cârnați mai târziu (și care va fi turnat peste linte) va fi destul de sărat în sine. Deci, așteptați și gustați. Și amintiți-vă, desigur, puteți găti lintea în avans.
Oricum, când fie lintea este aproape gata, fie sunteți pe punctul de a le reîncălzi, puneți o tigaie grea pe arzător, acoperiți cu un film de ulei și adăugați usturoiul zdrobit. Gatiti cateva minute apoi adaugati si rumeniti carnatii. Când cârnații sunt maronii pe ambele părțicare nu va dura mai mult de 5 minute sau așaaruncați în vin și apă și lăsați să se baloneze. Acoperiți tigaia, fie cu un capac, fie cu folie de aluminiu, și gătiți timp de aproximativ 15 minute. Folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul acum moale în sos și gustați pentru condimentare, adăugând puțină apă dacă este prea puternică.
Scoateți lintea într-un castron sau vas superficial (evacuez cârnații din tigaia lor de gătit, plonk lintea, apoi continuați), apoi acoperiți cu cârnații și sosul lor de usturoi și vin.
Se presară peste niște pătrunjel cu frunze plate.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;