Cârnați italieni cu linte

Cârnați italieni cu linte
Cârnați italieni cu linte este un fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 435 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pătrunjel, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați italieni cu linte, Cârnați de Anul Nou Cu Linte de usturoi, și Cârnați Fierți Cu Cartofi Și Linte Puy.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti lintea, puneți 23 de linguri de ulei într-o cratiță de dimensiuni bune (și una care are un capac care se potrivește) pe foc și când este caldă adăugați ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Presărați sare (care ajută la prevenirea rumenirii) și gătiți la foc mic până la mediu până la moale (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Adăugați lintea, amestecați bine și apoi acoperiți generos cu apă rece. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și lăsați să fiarbă ușor timp de aproximativ o jumătate de oră până când sunt fierte și majoritatea, dacă nu toate, lichidele absorbite. Nu adaug sare în această etapă, deoarece sosul furnizat de cârnați mai târziu (și care va fi turnat peste linte) va fi destul de sărat în sine. Deci, așteptați și gustați. Și amintiți-vă, desigur, puteți găti lintea în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
LinteLinte
SosSos
ApăApă
SareSare
4
Oricum, când fie lintea este aproape gata, fie sunteți pe punctul de a le reîncălzi, puneți o tigaie grea pe arzător, acoperiți cu un film de ulei și adăugați usturoiul zdrobit. Gatiti cateva minute apoi adaugati si rumeniti carnatii. Când cârnații sunt maronii pe ambele părțicare nu va dura mai mult de 5 minute sau așaaruncați în vin și apă și lăsați să se baloneze. Acoperiți tigaia, fie cu un capac, fie cu folie de aluminiu, și gătiți timp de aproximativ 15 minute. Folosind o furculiță, zdrobiți usturoiul acum moale în sos și gustați pentru condimentare, adăugând puțină apă dacă este prea puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CârnațiCârnați
LinteLinte
UsturoiUsturoi
SosSos
ApăApă
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Scoateți lintea într-un castron sau vas superficial (evacuez cârnații din tigaia lor de gătit, plonk lintea, apoi continuați), apoi acoperiți cu cârnații și sosul lor de usturoi și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
LinteLinte
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Se presară peste niște pătrunjel cu frunze plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista