Curry Pui Roti Umplere

Curry Pui Roti Umplere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry Pui Roti umplând. Această rețetă servește 8 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 300 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tyme, niște sos fierbinte, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Easy weeknight curry de pui cu iaurt de castravete și roti, Cartofi Roti Curry, și broccoli sos curry pentru chapathi, roti pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mulderbosch Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coaja de tei și pere coapte fixate de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructe de pasiune opulente, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust cremos la mijloc și de un condiment subtil derivat din stejar. Vintage-ul din 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage-ul din 2010. Un vin fermecător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui prăjit cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista