Curry Hummus pâine plată cu chutney de roșii

Curry Hummus pâine plată cu chutney de roșii
Curry Hummus plat pâine cu roșii Chutney ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 101 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ceapă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine plată de roșii uscate la soare și rozmarin dulce și savuros, Pâine Naan cu unt Curry, baie de iaurt și Hummus picant, și Pâine de porumb cu chutney de roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până când este foarte moale și ușor caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați roșiile, 1/4 cană de apă, oțetul, zahărul, ienibaharul, scorțișoara și sarea și piperul după gust și gătiți până când roșiile se înmoaie și amestecul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
TomateTomate
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
5
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
6
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă pudra de curry și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
CeapăCeapă
3
Adăugați 1 cană de apă și gătiți, amestecând constant, până când apa s-a evaporat aproape complet. Se amestecă cayenne și se răcește scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ApăApă
4
Puneți năutul, ceapa curry, tahini, uleiul de măsline, mierea și puțină sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
TahiniTahini
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Adăugați pătrunjelul și pulsul pentru a încorpora. Condimentează cu zeama de lămâie și mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
6
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Ungeți naanul cu o parte din uleiul de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați până se rumenesc pe ambele părți și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Întindeți fiecare bucată de naan cu o parte din hummus și deasupra cu o parte din chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
NaanNaan
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista