Curry Hummus pâine plată cu chutney de roșii
Curry Hummus plat pâine cu roșii Chutney ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 101 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ceapă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine plată de roșii uscate la soare și rozmarin dulce și savuros, Pâine Naan cu unt Curry, baie de iaurt și Hummus picant, și Pâine de porumb cu chutney de roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până când este foarte moale și ușor caramelizată.
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde.
Adăugați roșiile, 1/4 cană de apă, oțetul, zahărul, ienibaharul, scorțișoara și sarea și piperul după gust și gătiți până când roșiile se înmoaie și amestecul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă pudra de curry și se gătește 1 minut.
Adăugați 1 cană de apă și gătiți, amestecând constant, până când apa s-a evaporat aproape complet. Se amestecă cayenne și se răcește scurt.
Puneți năutul, ceapa curry, tahini, uleiul de măsline, mierea și puțină sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Adăugați pătrunjelul și pulsul pentru a încorpora. Condimentează cu zeama de lămâie și mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Ungeți naanul cu o parte din uleiul de canola și condimentați cu sare și piper. Grătați până se rumenesc pe ambele părți și ușor carbonizate.
Întindeți fiecare bucată de naan cu o parte din hummus și deasupra cu o parte din chutney.