Curry De Pui
Curry de pui ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 455 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fâșii de ardei gras, lapte de cocos, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos ușor, puteți urma acest fel principal cu Scones de lapte de nucă de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ curry de pui andhra - kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), [Recenzie - produs] Speedy Malaezia pui Curry (ft. A1 Sos Curry Instant De Carne), și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați puiul uniform cu sare.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 6 minute sau până se rumenesc, întorcând o dată.
Adăugați ardeiul gras în tigaie; sotati 4 minute, amestecand ocazional.
Scoateți amestecul de pui din tigaie.
Combinați sucul, sosul de soia, pasta de curry și zahărul într-un bol mic, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de suc și laptele de nucă de cocos în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 12 minute sau pana cand este usor gros. Întoarceți amestecul de pui în tigaie; gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați asocierea cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocantă și bine dezosată, cu mult piper și o picătură de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.