Curry de ghimbir de nucă de cocos cu legume și Halibut
Reteta de nucă de cocos ghimbir Curry cu legume și Halibut ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de mazăre, turmeric, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Nucă De Cocos Curry Halibut, Halibut cu sos de Curry roșu de nucă de cocos, și Halibut cu nucă de cocos și Curry verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă concentratul de tamarind, dacă se utilizează, cu 2 lingurițe. apă fierbinte (dacă folosiți în schimb suc de lămâie, adăugați chiar înainte de servire). Pune tamarind, ceapă, ghimbir, coriandru, ardei iute tocat, turmeric, cayenne, 1 linguriță. sare și laptele de cocos într-un blender și se învârte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Căpșună, Decojită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul de lapte de cocos și 1 cană de apă într-o oală largă și adâncă și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați cartofi, ardei iute înjumătățiți și morcovi; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4
Adăugați pește, spanac și frunze de curry și fierbeți până când bucățile de pește sunt opace până la capăt, aproximativ 5 minute. Se amestecă mazărea, se fierbe 1 minut și se condimentează cu sare după gust și suc de lămâie, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
1 Căpșună, Decojită
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Hofer Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.