Curry De Cartofi Din Sri Lanka

Curry De Cartofi Din Sri Lanka
Reteta Curry de cartofi din Sri Lanka se poate face în aproximativ 35 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 386 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, semințe de coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 92%. Rețete similare includ Curry De Pui Din Sri Lanka, Curry De Legume Din Sri Lanka, și Curry De Fasole Verde Din Sri Lanka.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, la foc mic, prăjiți uscat 3/4 linguriță coriandru, 1/4 linguriță fenicul și 1/4 linguriță semințe de chimen individual până când începe să se degajeze o aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați toate acestea cu frunzele de curry și, la foc mic, prăjiți uscat încă aproximativ 5 minute. Nu ardeți măcinați condimentele și frunzele folosind un mortar și pistil sau o râșniță de cafea curată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
CafeaCafea
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Așezați cuburile de cartofi într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde până la aproximativ 1/2 gătit (timpul depinde de cuptorul cu microunde individual), aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Într-o tigaie mare, topiți ghee-ul la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul si ghimbirul in ghee pana devin aurii si aromate. Între timp, măcinați semințele de coriandru și chimen rămase; adăugați cu o linguriță pudră proaspătă de curry (preparată în primul pas) la ceapă și usturoi. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde. Se amestecă cartofii și se fierbe timp de 3 minute. Se amestecă laptele de cocos, se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la minim. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 7 minute. Condimentează cu sare după gust. Se acoperă cu coriandru proaspăt tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pudră De CurryPudră De Curry
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
GheeGhee
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista