Curcan prăjit cu Papaya-salsa de afine
Rețeta curcan prăjit cu Salsa de Papaya-afine ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 15 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 171 calorii, 25g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, afine, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Burgeri sacadați de curcan cu Salsa de Papaya, Burgeri Jamaicani de curcan cu Papaya-salsa de Mango, și Tacos de curcan cu Salsa de afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți curcanul pe un platou de servire.
Puneți ingredientele rămase într-un castron și amestecați pentru a combina. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți salsa peste curcan și serviți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brooks Willamette Valea Pinot Noir
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, Merișoare de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o pământească minunată de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotfinisează cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!