Cupe De Salată De Crab

Cupe De Salată De Crab
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $1.89 pe portie. Un amestec de ceapă, sos de cocktail, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cupe De Salată Crab Cobb, Salată de Crab în cupe Wonton clare, și Salată de Crab-castraveți în cupe de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați crabul, maioneza, pătrunjelul, ceapa și zahărul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se adaugă sare și piper după gust, apoi se răcește până se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Aranjați salata pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
4
Așezați aproximativ 2 linguri. amestec de crab pe centrul fiecărei frunze. Topiți fiecare cu o felie de avocado, aproximativ 1/8 linguriță. sos de cocktail, o pană de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De CocktailSos De Cocktail
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
CrabiCrabi
5
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 1 și răciți, acoperit, până la 1 zi.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista