Cupcakes din catifea roșie cu umplutură de brânză cremă și glazură
Cupcakes de catifea roșie cu umplutură de brânză cremă și glazură necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 364 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 443 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes din catifea roșie cu umplutură de brânză cremă și glazură, Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă, și Cupcakes din catifea roșie cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă, cacao și culoarea alimentelor la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (aproximativ două treimi pline).
Coaceți și răciți complet conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până la pufos. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se omogenizează. Bateți în 1 lingură de lapte.
Adăugați lapte suplimentar, 1 linguriță la un moment dat, până când glazura este consistența conductelor.
Fit sfat rotund (deschidere aproximativ 1/8 la 1/4 inch în diametru) în sac de decorare. Lingura aproximativ 1 1/4 cani glazura în sac. Introduceți vârful în centrul a 1 cupcake, cam la jumătatea drumului. Strângeți ușor sacul de decorare, trăgând în sus până când cupcake se umflă ușor și umplerea vine în partea de sus. Repetați cu cupcakes rămase.
Fit sfat rotund (deschidere aproximativ 1/2 inch în diametru) în sac de decorare. Lingura rămasă glazura în sac; cu generozitate țeavă glazura în mișcare circulară pe partea de sus a fiecărui cupcake, lăsând 1/4-inch de frontieră în jurul marginii. Se acoperă cu zahăr colorat. A se păstra ușor acoperit la frigider.