Cupcakes Cu Ciocolată Și Mentă
Reteta Ciocolata-menta Shamrock Cupcakes ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. O porție conține 260 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sirop de porumb, amestec de tort de ciocolată, napolitane de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Smoothie Cu Ciocolată Cu Mentă, Cupcakes WINNER Mint Chocolate Chip și Fresh Mint Buttercream, și Cupcakes cu mentă cu Ganache de ciocolată neagră cu mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți aluatul de tort conform instrucțiunilor pachetului pentru cupcakes; se răcește complet.
Între timp, cu un creion și hârtie, desenați designul shamrock.
Tăiați modelul. Topiți stratul de bomboane într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; se amestecă până se omogenizează.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă; tăiați o gaură mică în colțul pungii.
Așezați hârtie cerată peste model; pipă un design de trifoi. Repetați de 23 de ori. Se dă la frigider până se fixează.
Periați ușor napolitane cu sirop de porumb; periați cu praf de perle. Ridicați ușor trifoiul de bomboane din hârtie cerată. Periați ușor fundul cu sirop de porumb; atașați la napolitane. Pune deoparte.
Așezați bomboanele Anzi într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna doar la fierbere.
Se toarnă peste bomboane; bateți până se omogenizează. Se răcește ușor, amestecând ocazional. Înmuiați cupcakes-urile în mentă topită; lăsați să stea până se fixează. Apăsați o napolitană cu vârf de trifoi pe fiecare cupcake.