Cum să faci stridii festonate

Cum să faci stridii festonate
Ai nevoie de un aperitiv pescatarian? Cum să faci stridii festonate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 48 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 de calorii, 3 g de proteine și 20 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Allrecipes necesită biscuiți sărați, pătrunjel cu frunze plate, sare și piper măcinat și smântână groasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt stridiile festonite, stridiile festonite și stridiile festonate II.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combina biscuitii sarati si untul intr-un castron; se amestecă până când toate firimiturile sunt saturate cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Întindeți 1/3 din amestecul de sare pe fundul unei caserole de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Se toarnă jumătate din stridii cu lichiorul lor peste amestecul de sare. Asezonați cu piper cayenne, sare și piper negru. Repetați cu următoarea 1/3 de sare și stridiile rămase. Asezonați cu piper cayenne, sare, piper negru și pătrunjel italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Crackers De SareCrackers De Sare
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
LichiorLichior
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Presărați amestecul rămas de sare peste stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
6
Stropiți smântâna încet și uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clocotește și se rumenește, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista