Cum să faci ouă perfecte
Cum sa faci oua fierte Perfect ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 63 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Toateretete are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de șampanie, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cum se fac ouă amestecate perfecte, pufoase, Ouă fierte în sos de roșii, pe pâine prăjită {faceți asta acum}, și 3 chei pentru o salată excelentă de ouă + Cum să faci ouă fierte tari perfecte.
Instrucțiuni
Umpleți un castron cu apă cu gheață.
Umpleți o cratiță cu apă rece și puneți-o la foc mediu; amestecați oțetul și sarea. Aduceți la foc mic și lent și reduceți căldura la minim.
Rupeți fiecare ou într-un ramekin mic separat; așezați un ramekin aproape de suprafața apei și turnați ușor oul în apa fierbinte.
Lăsați albusul de ou să se stabilească un minut sau două și folosiți o spatulă de silicon pentru a ridica ușor oul din fundul tigaiei pentru a preveni lipirea. Gatiti pana cand albul este ferm si galbenusul curge, aproximativ 6 minute.
Ridicați oul fiert din apă folosind o lingură pliată și transferați ușor în vasul cu apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. Reîncălziți ouăle timp de 1 1/2 până la 2 minute în apă fierbinte foarte ușor și îndepărtați-le cu o lingură pliată. Atingeți fundul lingurii cu fante care conține ou pe un prosop de hârtie uscat pentru a îndepărta excesul de apă înainte de servire.