Crusta De Bază Pentru Pizza

Crusta De Bază Pentru Pizza
Reteta crusta de Pizza de bază este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 242 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri de pizza, făină, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o crustă la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt O Crustă De Pizza De Bază, Crustă De Plăcintă De Bază, și Crusta de plăcintă de bază a lui Leigh.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați uleiul, zahărul, sarea și 1-1/2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Rulați într-un 13-in. cerc. Ungeți un 12-in. tigaie pentru pizza și se presară cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită, construind ușor marginile. Nu lăsați să se ridice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se coace la 425 la 12-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Adăugați toppinguri; coaceți cu 10-15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista