Crusta De Bază Pentru Pizza
Reteta crusta de Pizza de bază este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un excelent vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 242 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri de pizza, făină, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o crustă la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt O Crustă De Pizza De Bază, Crustă De Plăcintă De Bază, și Crusta de plăcintă de bază a lui Leigh.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați uleiul, zahărul, sarea și 1-1/2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Rulați într-un 13-in. cerc. Ungeți un 12-in. tigaie pentru pizza și se presară cu făină de porumb.
Transferați aluatul în tigaia pregătită, construind ușor marginile. Nu lăsați să se ridice.
Se coace la 425 la 12-15 minute sau până se rumenesc.
Adăugați toppinguri; coaceți cu 10-15 minute mai mult.