Crockpot Teriyaki Pui
Reteta Crockpot Teriyaki pui este gata în aproximativ 4 ore și 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest curs principal are 706 calorii, 36g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 2,63 USD pe porție. Dacă aveți piept de pui dezosat/fără piele, sos worcestershire, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Crockpot Teriyaki Pui, Crockpot Teriyaki Pui, și Crockpot Teriyaki pui peste quinoa Pilaf pentru rețete similare.