Creveți Pocați cu vodcă cu sos de cocktail Bloody Mary

Creveți Pocați cu vodcă cu sos de cocktail Bloody Mary
Vodka-creveți Braconat cu sos de cocktail Bloody Mary este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 57 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vodcă, boabe de piper, creveți jumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Creveți îmbibați cu vodcă cu sos de cocktail Bloody Mary, Cocktail De Creveți Bloody Mary, și Sos De Cocktail Bloody Mary pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați creveți și gătiți 2 până la 3 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Scurgere. Răciți creveții 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Se servește cu sos de Cocktail Bloody Mary.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Bloody MaryBloody Mary

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista