Creveți Curry Orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați orezul Curry de creveți. Această rețetă servește 3 și costă 1,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 340 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână creveți, fâșii de slănină, amestec de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fidea de orez cu curry de Avocado cu creveți, Curry de creveți Bombay cu orez de nucă de cocos, și Vermicelli de orez Curry cu creveți și Edamame.
Instrucțiuni
Puneți apa și untul într-o cratiță mare; amestecați orezul, conținutul pachetului de condimente de orez și pudra de curry. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Adăugați creveți și slănină. Acoperiți și fierbeți 10 minute mai mult sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ramey bara laterală rusă River Valley Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Ramey Sidebar Râul Rus Valea Sauvignon Blanc
2017 a început cu o iarnă foarte umedă, refăcând apa subterană după câțiva ani de secetă. O perioadă de căldură de la sfârșitul verii a accelerat coacerea în multe zone viticole, dar a avut un impact minim în Lake County. Fructele erau la maturitate optimă și culese cu doar câteva zile mai târziu decât în anii precedenți. Calitatea a fost excepțională, cu expresie acidă și varietală bine conservată. Frumos texturate cu un finisaj clare, luminoase.