Crescent-Topped Cheeseburger Caserola
Crescent-Topped Cheeseburger caserola este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ceapă, ketchup, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 42%. Încercați Caserola Cu Vârf De Semilună, Caserola cu vârf de semilună, și Caserola Ratatouille Cu Vârf De Semilună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F. În tigaia antiaderentă de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când sunt bine fierte; scurgeți. Se amestecă murături, apă, ketchup, muștar și piper.
Lingura amestec de carne de vită în 11x7-inch (2-litru) vas de copt de sticlă.
Desfaceți aluatul; apăsați în dreptunghi de 12x8 inci.
Tăiați în 6 pătrate; așezați deasupra brânzei.
Se unge cu ou; se presară cu semințe de susan.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc adânc.