Cremă de dovleac pentru masa de Ziua Recunoștinței
Crema de dovleac pentru masa de Ziua Recunoștinței necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr din trestie nerafinat, extract de vanillan, gălbenușuri de ou pășunate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1820 de oameni au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert ieftin. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Cremă de dovleac pentru masa de Ziua Recunoștinței, Masă De Ziua Recunoștinței: Rețetă De Sos De Afine Cu Busuioc, și Toppers Ham & Gouda Triscuit plus 10 Sfaturi pentru setarea mesei perfecte de Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Bateți piureul de dovleac, nouă gălbenușuri de ou bătute, două căni de smântână grea cu o jumătate de cană de zahăr din trestie nerafinat, o jumătate de linguriță de scorțișoară măcinată, un sfert de linguriță de nucșoară măcinată, o linguriță de extract de vanilie și o liniuță de sare de mare nerafinată.Aduceți aproximativ doi centimetri de apă pentru a fierbe într-un cazan dublu sau o cratiță prevăzută cu un castron și amestecați crema continuu până când este suficient de groasă pentru a acoperi o lingură.
Se toarnă crema îngroșată într-un vas de copt cu sufle și se coace la 350 de grade Fahrenheit aproximativ treizeci până la patruzeci de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul cremei iese curată.
Se servește cald cu creme fraiche, frișcă sau smântână dublă.