Cremă de dovleac pentru masa de Ziua Recunoștinței

Cremă de dovleac pentru masa de Ziua Recunoștinței
Crema de dovleac pentru masa de Ziua Recunoștinței necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr din trestie nerafinat, extract de vanillan, gălbenușuri de ou pășunate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1820 de oameni au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert ieftin. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Cremă de dovleac pentru masa de Ziua Recunoștinței, Masă De Ziua Recunoștinței: Rețetă De Sos De Afine Cu Busuioc, și Toppers Ham & Gouda Triscuit plus 10 Sfaturi pentru setarea mesei perfecte de Ziua Recunoștinței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți piureul de dovleac, nouă gălbenușuri de ou bătute, două căni de smântână grea cu o jumătate de cană de zahăr din trestie nerafinat, o jumătate de linguriță de scorțișoară măcinată, un sfert de linguriță de nucșoară măcinată, o linguriță de extract de vanilie și o liniuță de sare de mare nerafinată.Aduceți aproximativ doi centimetri de apă pentru a fierbe într-un cazan dublu sau o cratiță prevăzută cu un castron și amestecați crema continuu până când este suficient de groasă pentru a acoperi o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă crema îngroșată într-un vas de copt cu sufle și se coace la 350 de grade Fahrenheit aproximativ treizeci până la patruzeci de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul cremei iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Se servește cald cu creme fraiche, frișcă sau smântână dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Lamaie GumaLamaie Guma
Cremă DublăCremă Dublă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista