Cremă De Brânză De Creveți Răspândită

Cremă De Brânză De Creveți Răspândită
Răspândirea brânzei cu cremă de creveți este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 566 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 17 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un condiment destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, creveți, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Încercați Răspândirea brânzei cu creveți și albastru, Răspândirea Brânzei Cu Cremă De Șuncă, și Cremă De Brânză-Răspândire De Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză, sucul de lămâie și sosul fierbinte până când sunt bine amestecate și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă creveții și ceapa verde. Formați-vă într-o movilă pe un platou de servire mediu. Acoperiți și răciți la frigider 1 oră sau până când este ferm. Se acoperă cu sos de cocktail înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
Zind - Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind - Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista