Creme Caramel
Crema Caramel este un fără gluten și vegetarian desert. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ouă, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Eclairs Caramel Crunch cu cremă de patiserie caramel ars, și CR inquifme caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare grea, combinați toate, cu excepția a 1/2 cană de zahăr, cu 2 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, fără agitare, până când este groasă și de culoare chihlimbar. Când este caramelizat, scoateți-l de pe foc și împărțiți-l între 6 căni individuale de caramel crme sau ramekins.
Lăsați caramelul să se răcească la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați restul de 1/2 cană de zahăr, lapte, coajă de lămâie, vanilie, colorant alimentar și ouă și amestecați foarte bine.
Se toarnă acest amestec în cupe sau ramekins; umpleți fiecare până aproape plin.
Așezați cupele de caramel creme într-un vas mare de copt. Faceți o baie de apă adăugând apă în vas, astfel încât să ajungă la jumătatea părților laterale ale ceștilor.
Coaceți timp de 45 de minute. Scoateți cu grijă din Baia de apă, lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi refrigerați până se răcește complet înainte de servire.