Crab în ghiveci cu lămâie
Rețeta crab în ghiveci cu lămâie se poate face în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 311 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, piper cayenne, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Crab în ghiveci cu lămâie Meyer, Crab În Ghiveci, și Crab În Ghiveci.
Instrucțiuni
Combinați crabul, cayenne, sucul de lămâie și coaja și condimentați bine. Împachetați în 8 ramekin mici sau 1 mare. Topiți untul, apoi turnați până când crabul este acoperit cu o peliculă subțire. Se acoperă cu o frunză de pătrunjel dacă doriți, apoi se răcește la frigider. (Se va păstra până la 2 zile la frigider.) Pentru a preveni topirea untului, transportați-vă la picnic într-o pungă de răcire.