Crab în ghiveci cu lămâie

Crab în ghiveci cu lămâie
Rețeta crab în ghiveci cu lămâie se poate face în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 311 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, piper cayenne, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Crab în ghiveci cu lămâie Meyer, Crab În Ghiveci, și Crab În Ghiveci.

Instrucțiuni

1
Combinați crabul, cayenne, sucul de lămâie și coaja și condimentați bine. Împachetați în 8 ramekin mici sau 1 mare. Topiți untul, apoi turnați până când crabul este acoperit cu o peliculă subțire. Se acoperă cu o frunză de pătrunjel dacă doriți, apoi se răcește la frigider. (Se va păstra până la 2 zile la frigider.) Pentru a preveni topirea untului, transportați-vă la picnic într-o pungă de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista