Cozi de homar în șampanie
Cozile de homar din șampanie necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 295 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 6,8 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cozi de homar, ceapă verde, frișcă grea și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Șampanie și cozi de homar cu aburi portocalii en Papillote, Cozi De Homar Coapte, și Cozi De Homar Afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cozile de homar, șampania, ceapa verde și sarea într-o tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți tigaia și fierbeți până când homarul este gătit, aproximativ 15 minute.
Transferați homarul pe o farfurie.
Amestecați smântâna în sosul de șampanie în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți până când sosul este redus la aproximativ 1/3 cană, 5 până la 10 minute.
Bateti untul in sos de sampanie, 1 lingura la un moment dat, pana cand sosul este neted. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc.
Scoateți cozile de homari din cochilii și feliați în medalioane. Spoon sos de șampanie peste Medalioane homar.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Michel et Fils Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Michel et Fils Chablis
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face ca acesta să fie un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 sec. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.