Cotlete de porc în stil mexican

Cotlete de porc în stil mexican
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mexicane în cutia dvs. de rețete, cotlete de porc în stil mexican ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 532 de calorii , 38 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 3,02 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fasole, cotlete de porc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc mexicane , Cotlete de porc mexicane și Cotlete de porc mexicane .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, rumeniți cotletele de porc în ulei pe fiecare parte; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți ceapa până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
(în Formă De Penă(în Formă De Penă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde Tăiat Felii Subțiri, Doar Partea VerdeCeai Verde Tăiat Felii Subțiri, Doar Partea Verde
2
Peste amestecul de ceapă puneți cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
3
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când termometrul pentru carne ajunge la 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite2 Cesti De Orez Brun Fiert, Impartite

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Pinot Noir Peter Michael Le Caprice, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 259 de dolari pe sticlă.
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Culoarea roșu intens și nuanța purpurie strălucitoare sunt identificatorul clar pentru Le Caprice. Podgoria își arată caracteristicile caracteristice ale fructelor roșii de pădure cuplate cu arome de lichior de cireșe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni, piele proaspătă și grafit. Vintage 2010 este rafinat și expresiv, cu o concentrație intensă în gură. Finalul persistă atât aromatic, cât și subtil la gură.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista