Cotlete cu orez prăjit

Cotlete cu orez prăjit
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare chinezească. Încercați să faceți Cotlete cu orez prăjit acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 495g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 3150 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $25.12 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de unt, orez prăjit și amestec de vermicelli, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un curs principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc cu orez prăjit cu ananas, Cotlet de porc cu orez prăjit cu ananas, și orez prăjit cu legume | cum se face orez prăjit cu legume / orez s.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, Cotletele de porc maro în ulei pe ambele părți; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, se amestecă orezul în unt timp de 2 minute. Se amestecă apa, ciupercile și conținutul pachetului de condimente de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați Cotletele de porc peste amestecul de orez; stropiți cu sos de soia. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Descoperiți; fierbeți 2-5 minute mai mult sau până când orezul este fraged și sucurile de carne curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista