Cotlet De Porc Umplute Cu Cuscus

Cotlet De Porc Umplute Cu Cuscus
Cotletele de porc umplute cu cuscus necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cotlet de porc, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc cu cuscus de cireșe, Cotlet de porc cu sos de ananas și cuscus Mexican, și Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/4 căni de bulion de pui și 2 linguri de unt într-o cratiță. (Puneți deoparte bulionul de pui rămas.) Aduceți la fierbere la foc mediu. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute. Puf de cuscus cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
3
Într-o tigaie la foc mediu, topiți restul de 3 linguri de unt. Gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați coacăze, nuci de pin, cuscus fiert și scorțișoară. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați amestecul cu cât mai mult din stocul de pui rezervat este necesar pentru a ține ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus GătitCuscus Gătit
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
CoacăzeCoacăze
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Ungeți ușor o tigaie sau un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Rezervați aproximativ 1/3 cană de umplutură pentru a presăra cotletele. Umpleți fiecare cotlet generos cu umplutură și introduceți scobitori pentru a menține cotletele închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
7
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie unsă cu ulei suficient de mare pentru a le ține confortabil și acoperiți fiecare generos cu marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Presărați cu umplutura rezervată și apăsați ușor umplutura în marmeladă, astfel încât să se lipească de cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele se rumenesc la exterior, dar doar ușor roz în centru, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Transferați Cotletele de porc pe farfurii individuale încălzite, îndepărtați scobitorii și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista