Cotlet De Porc Caramelizat Cajun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați Cotletele de porc Cajun caramelizate. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 35 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimentul cajun, zahărul brun, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cotlet De Porc Cajun, Cotlet De Porc Sufocat Cajun, și Cotlet De Porc Portocaliu Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Așezați Cotletele de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați până la grosimea de 1/2 inci folosind un știft sau o parte plană a unui ciocan de carne.
Amestecați împreună zahărul brun și condimentul Cajun; frecați amestecul peste Cotletele de porc. Cotlete de porc la grătar, acoperite cu capac de grătar, 4 minute pe fiecare parte sau până se termină. Condimentează cu sare după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.