Cookie-Uri De Catifea Roșie

Cookie-Uri De Catifea Roșie
Cookie-urile de catifea roșie necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 71 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână unt, amidon de porumb, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 147 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri De Catifea Roșie, Cookie-uri de catifea roșie, și Cookie-Uri De Catifea Roșie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. topiți untul; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați zahărul pudră și amidonul de porumb într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
3
Se amestecă cu o furculiță pentru a se amesteca.
4
Așezați amestecul de tort, untul răcit, ouăle și coaja de lămâie într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se amestecă cu mâna până se omogenizează bine și se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Formați aluatul în bile de 1 inch și rulați în zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Așezați pe foi de copt răcoroase, fără grăsime, la aproximativ 2 inci distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți, câte 1 foaie, în centrul cuptorului timp de 9 până la 11 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Transferați în grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
A se păstra într-un recipient etanș cu hârtie de ceară sau straturi de separare a pergamentului.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista