Confit de Citron de mână al lui Buddha din ' Daniel

Confit de Citron de mână al lui Buddha din ' Daniel
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Confit de Citron de mână al lui Buddha de la ' Daniel ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 200 de calorii. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tartelettes Au Citron, Carrcorms au citron Recette, și Souffl Glacercomprogram Au Citron pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit mic, tăiați degetele de la citron și tăiați baza rămasă în 4 pene. Folosind o mandolină ascuțită, tăiați subțire toate bucățile pe lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CitronCitron
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Transferați feliile într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la foc mic, strecurați și repetați procesul de două ori. Se strecoară și se adaugă zahărul cu 2 căni de apă. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se păstrează, răcit, în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista