Cobbler cu mere și cireșe

Cobbler cu mere și cireșe
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Apple Cherry Cobbler. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 164 de calorii . Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, praf de copt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9% , care poate fi îmbunătățit. Cizmașul cu mere și cireșe , Cizmașul cu mere și cireșe cu biscuiți tip rotiță și Cizmașul cu mere și cireșe cu biscuiți cu spirală dulci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați primele patru ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
2
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la amestecul de ouă și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Zahăr Brun Deschis La Pachet (7,75 Oz)1 Cană De Zahăr Brun Deschis La Pachet (7,75 Oz)
Pera Bosc, Curatata De Coaja Si Taiata Felii SubtiriPera Bosc, Curatata De Coaja Si Taiata Felii Subtiri
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și NegruColorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
4
Combinați umpluturile de plăcintă, sucul de lămâie și vanilia; lingura peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Suc De Lamaie Goya1 Lingura Suc De Lamaie Goya
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
5
Pentru topping, combinați toate ingredientele; se presara peste umplutura.
6
Coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se fac bule și testele de prăjitură. Dacă este necesar, acoperiți marginile cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Smântână Sau Smântână Mexicană1/4 Cană Smântână Sau Smântână Mexicană
5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate5 Cani De Piersici Proaspete Sau Congelate Feliate, Decongelate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista